Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Puusepän työt tilauksesta

Tervetuloa puusepän sivuille. Olen tehnyt puusepäntöitä vuodesta 1999 lähtien, nykyisissä (200 m2) tiloissa vuodesta 2005. Taustoihin voit tarkemmin tutustua Historia-sivulla.

Teen kaikenlaisia puutöitä tilausten mukaan. En tee tuotteita varastoon, vaan kaikki tehdään suoraan asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan.
Pääsääntöisesti työt ovat liittyneet rakentamiseen (ikkunat, ovet, portaat, kaiteet, kiintokalusteet), sisustukseen (kaapit, pöydät, istuimet, peilit, lahjaesineet) ja esineiden korjaamiseen (usein kokopuiset huonekalut ovat helpostikin korjattavissa).

Irralliset ikkunanpokat ovat olleet kysyttyjä, koska usein voidaan ikkunan käyttöikää jatkaa huomattavasti vaihtamalla, muutoin ehjään ikkunaan, vain ulkopoka koko ikkunan sijasta. Olenkin kehitellyt menetelmän, jolla voin kopioida vanhan pokan profiilin uuteen pokaan.
Vanhojen ikkunoiden kunnostajille olen usein tehnyt puuttuvan pokan ja karmit vanhoihin pokiin. Vanhojen ikkunoiden ja ovien kunnostamista, jos se on vain maalin ja kitin poistoa, olen onnistunut välttämään.

Standardimitoituksella saatavia vakiotuotteita ei ehkä kannata puusepällä teetättää, mutta kaikkea muuta kylläkin.

Jos sinulla on tarvetta puusepän taidoille, ota yhteyttä.

Esimerkkejä-sivuille on koottu aihepiireittäin, esimerkkejä tehdyistä töistäni.

Toisinaan tulee joitain tuotteita ylimääräisiä kappaleita, näitä voit katsoa Myytävät-sivulta.